Raam en Deur

Witte schapenvacht kopen

Kom bij ons langs in de schapenschuur om prachtige dikke witte schapenvachten te bezichtigen. Met een schapenvacht breng je in een handomdraai extra sfeer en warmte aan in jouw interieur. Leg bijvoorbeeld een zachte schapenvacht neer op de bank of fleur een oude stoel op met een warme witte schapenvacht. Wij hebben witte schapenvachten te koop vanaf €60,- per stuk.

Betaalbare witte schapenvachten

Al jaren bieden wij witte schapenvachten aan voor een uitstekende prijs. Zo tik je al een witte schapenvacht op de kop voor slechts €60,-. Hiermee geef je jouw interieur een update, fleur je jouw terras in de tuin op of kleed je de kinderkamer gezellig aan. Wist je dat als je 10 verschillende schapenvachten uitzoekt, deze allemaal een iets andere kleur wit hebben? Niet alle schapenvachten hebben dezelfde kleur wit. Omdat je een natuurproduct koopt, haal je altijd een unieke vacht in huis. De exacte kleur is onder andere afhankelijk van de hoogte van de wol, de dikte van de vacht, de leeftijd van het schap en de lichtinval bij jou thuis. Maak direct een afspraak om alle schapenvachten te bekijken en te voelen.

Breed assortiment op voorraad

Kom bij ons langs in Elst om ons brede assortiment aan witte schapenvachten met eigen ogen te bekijken. Een schapenvacht koop je niet zomaar via internet. Deze wil je in handen hebben, zodat je de kwaliteit kunt voelen en de kleur goed kunt beoordelen. Wij hebben witte schapenvachten van onze eigen schapen. Deze zijn allemaal direct uit voorraad te leveren! Bel ons om een afspraak te maken voor een gezellig bezoek aan onze vachtenschuur, waarbij je alle witte schapenvachten kunt zien, voelen, ruiken en beleven! Ook voor grijze schapenvachten en kalfshuiden ben je bij ons aan het juiste adres.

Leave a Reply

Your email address will not be published.