Raam en Deur

Ja, het is tijd voor een nieuwe badkamer

Budget vrijmaken

Je zit er al even over na te denken, de tegels worden geel je, het sanitair is niet meer wat het was. JA, het is tijd voor een nieuwe badkamer. Nou weet ik dat een nieuwe badkamer aanschaffen niet hetzelfde is als een nieuw paar sneakers halen en het dus echt een investering is. De financiering rondkrijgen is dus niet geheel onbelangrijk. Misschien een jaartje niet op vakantie of wat minder vaak uit eten. Hoe je het ook doet je weet dat het voor een goed doel doet.

Stijl kiezen

Zodra er budget is… komt het leuke gedeelte; je badkamer kiezen! Er is natuurlijk veel keuze, dus makkelijk gaat het niet worden. Maar je hebt nu de kans om je droombadkamer te kiezen! Eindelijk die jacuzzi waar ja altijd al van gedroomd hebt aanschaffen, of die prachtige wastafel met bijbehorende spiegel. Hoe dan ook, met het resultaat in je achterhoofd weet je dat het prachtig worden. Het is belangrijk dat je een stijl kiest en je daaraan houdt, het allermooist is natuurlijk dat alles goed bij elkaar past. Het zou natuurlijk zonde zijn als bijvoorbeeld je badkamermeubel fel geel is terwijl de rest zachte kleuren heeft.

Verbouwen

Na je badkamer gekozen te hebben moet die nu erin gezet worden. Ik weet van mezelf dat ik twee linkerhanden heb en niet zelf moet beginnen aan zo een project. Voor mij is de meest logische keuze dan ook om zoiets uit te besteden. Maar al ben je een beetje handig kun je veel geld besparen. Er is veel informatie te vinden op het internet, maar het is zeker aan te raden om er iemand bij te hebben die er verstand van heeft. Je badkamer zelf bouwen geeft natuurlijk meer voldoening dan het uit te besteden.

Genieten

En dan is het zover, als alles klaar is dan zit er niets anders op dan lekker te genieten van je nieuwe badkamer. Kaarsjes aan met een glas champagne genieten in je nieuwe bubbelbad!

Leave a Reply

Your email address will not be published.