Raam en Deur

Wooncomfort verhogen met dubbel glas

Als u overweegt om uw enkel glas te vervangen door dubbel glas dan is dit zeker een goede investering voor de toekomst. Nu de zomer tot zijn einde komt moeten we ook gaan denken aan de koudere maanden. Als u last heeft van tocht langs de ramen is dit zeker voor de wintermaanden erg vervelend.

Betere isolatie

Een van de belangrijkste redenen voor dubbel glas is dat dit zorgt voor een betere isolatie. Als u in een nieuwbouwhuis woont zal uw huis al zijn voorzien van HR++ glas. Is uw woning nog niet voorzien van dubbel glas? Dan zijn er genoeg redenen om het enkel glas te vervangen voor dubbel glas. Met dubbel glas wordt niet alleen het wooncomfort verhoogd maar bespaart u ook nog eens op de energiekosten en niet te vergeten, is het beter voor ons milieu.

De mogelijkheden in dubbel glas

Er zijn verschillende opties in dubbelglas. Zo heb je bijvoorbeeld het standaard dubbel glas. Dit wordt ook wel isolatieglas genoemd. Dit heeft een betere isolatiewaarde dan enkel glas. Dit type glas wordt tegenwoordig vaak vervangen door hoogrendementsglas. Dit type glas heeft een veel betere isolatiewaarde dan normaal dubbel glas. Het meeste geplaatste hierbij is HR++ glas.  Tot slot heb je Triple glas (HR +++). Dit type glas heeft de hoogste isolatiewaarde. Wilt u de verschillende types nog een keer met elkaar vergelijken? Neem dan een kijkje op deze site.

Glasservice Direct

Wilt u meer informatie, heeft u glasschade of wilt u graag dubbel glas bestellen? Dan ben je bij Glasservice Direct aan het juiste adres. Deze service is direct beschikbaar, zijn in heel Nederland werkzaam, u kunt tot 40% besparen op uw kosten en u krijgt transparante en persoonlijke service. Een goede tip is om gebruik te maken van Glasservice Direct waarbij u binnen een minuut tot 6 glaszetters in uw eigen regio kunt vergelijken, hoe ideaal!

Leave a Reply

Your email address will not be published.