Raam en Deur

Waar op letten met deursloten?

Een slot op de deur is niet iets waar je dagelijks bewust bij stil staat. Zolang de sloten werken is er niets aan de hand, toch komen problemen met deursloten vaker voor dan je wellicht zult denken. En wanneer problemen zich voordoen is snel handelen van belang. Hoewel voorkomen beter is dan genezen, geven we op deze pagina ook enkele praktische tips wat je kunt doen bij onverwachte situaties.

 

  • Bel de spoedservice bij problemen. Wist je dat de slotenmaker 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar staat? Zet het nummer van de spoedservice direct in je telefoon, zo hoef je niet te zoeken wanneer je voor een gesloten deur staat.
  • Door veiligheidssloten te plaatsen op alle deuren maak je een woning direct een stuk veiliger. Niet alleen omdat het slot lastiger te openen valt, ook omdat het inbrekers direct zal ontmoedigen om een poging te ondernemen.
  • Voor mensen die vaak hun sleutels verliezen kan een elektrisch slot uitkomst bieden, je kunt zelfs met je smartphone de deur openen.
  • Sloten hebben geen onbeperkte levensduur, omdat de standaarden voor beveiliging vroeger anders waren kan een deurslot niet meer de bescherming beiden van voorheen. Het kan daarom raadzaam zijn alle sloten in en rond de woning te laten controleren door de specialist.

Moderne sloten zijn niet alleen veiliger maar vaak ook meer gebruiksvriendelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.