Raam en Deur

Trendy houten witte vloeren in jouw huis

De mooie houten witte vloeren heb je vast weleens voorbij zien komen op de meest schitterende Pinterest foto’s. Zit jij ook te denken aan witte vloer, maar twijfel je nog? Bijvoorbeeld bang voor vlekken, staat het wel mooi en wat voor meubels moet ik dan nemen? Dit artikel maakt jou een beetje wegwijs in de witte vloeren wereld. Lees verder voor advies!

 

  1. Witte vloeren voor een kleine ruimte

Zoals de meeste onder ons wel weten maakt wit een ruimte ruimer en lijkt door zwart alles kleiner. Heb jij een kleine ruimte? Maak dan gebruik van deze optische illusie en ga voor een witte vloer. Verder geeft deze kleur veel rust, dus mocht jij hiervoor in aanmerking willen komen speel dan met verschillende kleuren wit en bekijk het effect!

  1. Maak de kamer warmer met kleur

Bij een witte vloer is de keuze voor meubels en dan met name de kleur erg belangrijk. Gebruik je namelijk te veel wit in jouw huis en dan met name witte meubels, dan moet je oppassen dat jouw kamer een niet al te klinisch oogt. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van houten meubels of houten accessoires. Dit staat heel mooi op een witte vloer en maakt het huis al snel knus en warmer. Probeer ook eens wat zachte kleuren tinten uit, bijvoorbeeld roze, blauwe of groene accessoires. Wat ook heel leuk is, is een bruinachtig kleed op de grond. Speur eens rond en kijk wat leuk staat. Probeer niet voor te veel grote witte meubels te kiezen op een witte vloer. Probeer bijvoorbeeld voor de bank iets donkerdere kleuren te kiezen, zoals een zwarte of grijze bank.

  1. Witte vloer maken of kopen

Een witte eikenhouten vloer kun je natuurlijk altijd kopen. Maar je kunt een houten vloer ook wit maken doormiddel van white wash. Om te kijken of jouw vloer daar geschikt voor is en hoe alles in zijn werking gaat kun je kijken op Martijn de Wit vloeren. Zijn zijn gespecialiseerd in allerlei soorten vloeren en weten veel van het gebruik van white wash.

  1. Vlekken op witte vloer

Een witte vloer ziet er best besmettelijk uit, maar vaak als je de vlek meteen wegveegt zie je niks. Daarnaast zijn er veel hulpmiddeltjes om jouw vloer schoon te krijgen. Belangrijk is om de vloer regelmatig te onderhouden met speciale zeep en onderhoudsolie. Ook voor vragen over het schoonmaken van een witte vloer kan Martijn de Wit u van dienst zijn.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.