Raam en Deur

Plisségordijnen zijn de oplossing voor ieder raam

De benedenverdieping heeft meestal geen complicaties en betreft over het algemeen enkel en alleen rechte ramen. De keuze in raamdecoratie is dan enorm. Als we kijken naar de bovenverdiepingen dan wordt het al wat lastiger. Klapramen, kiepramen, balkondeuren en dakramen zijn in elk huis wel te vinden maar is dat een reden om niet kritisch te mogen zijn welke raamdecoratie u zou willen plaatsen? Nee is hier het juiste antwoord op. Vandaar dat de veelzijdigheid van plisségordijnen hier wordt toegelicht.

Rechte ramen

Wanneer het een standaard recht raam betreft kunt u kiezen van gordijnen tot lamellen tot jaloezieën. Maar ook hier staan plisségordijnen erg mooi. Het montagesysteem is erg klein waardoor u volledig het raamoppervlak kunt benutten. Een plisségordijn is daarnaast flexibel in gebruik en in vele kleuren beschikbaar voor een mooie aanvulling op uw interieur. In aanvulling hierop heb je ook nog het dupligordijn: dit is eigenlijk hetzelfde systeem maar bestaat uit 2 lagen stof in plaats van slechts 1 laag stof. Dit werkt dan weer een stuk meer isolerend waardoor je ook nog op de energiekosten kunt besparen.

Balkondeuren, klap- en kiepramen

De keuze voor raamdecoratie wordt pas lastig als we gaan kijken naar deuren, klapramen en kiepramen. Maar het zou onzinnig zijn om genoegen te nemen met iets wat maar past. Smaak verschilt en dan mag u best kritisch zijn. De plisségordijnen hebben een veelzijdig aanbod en zullen daarmee voor veel mensen goed in de smaak vallen. Daarbij komt dat plissés ideaal zijn voor deze ramen en deuren. Je vindt ze overigens ook gewoon bij bouwmarkten zoals de Kwantum.

Balkondeuren

Voor balkondeuren is het mogelijk om het gordijn te plaatsen op het houtwerk van de deur, zo kunt u volledig gebruik maken van uw deur en ook volledig gebruik maken van de zonwering en verduistering die het gordijn biedt.

Klap- en kiepramen

Voor klap en kiepramen komt pas echt het voordeel van een plisségordijn tot zijn recht. Het is namelijk mogelijk om het gordijn maar deels over het oppervlak te hangen. Op deze manier kunt u het raam alsnog gebruiken zonder dat u meteen de buurman naar binnen heeft gluren of de scherpe zon die het televisiekijken onmogelijk maakt. Weten wat voor jou de juiste optie is? Vraag dan eenvoudig en snel een offerte op bij een raamdecoratie expert in Drenthe, Flevoland, Overijssel, Groningen of een van de andere regio’s. Op basis van jouw postcode ontvang je snel een offerte op maat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.