Raam en Deur

Het gebruik van elektrische deuren

Automatische deuren komen steeds vaker voor en het is geen mysterie waarom dat zo is. Er zijn nog vele mensen die ze niet nodig vinden, maar er zijn genoeg redenen waarom ze automatische deuren moeten aanschaffen:

• Allereerst zijn ze heel handig. Je kan een gebouw binnenlopen zonder te hoeven stoppen en dat komt nog beter uit wanneer je je handen vol hebt met dozen of boodschappentassen.
• Het is ook heel handig voor mensen met een beperking. Gewone deuren openen kunnen ze meestal niet vanzelf en hebben ze hulp van anderen nodig. Met elektrische draai deuren hoeft dat niet.

• Ze lijken misschien niet echt betrouwbaar in noodgevallen, maar dat zijn ze wel. Je kunt het zo regelen dat ze in geval van brand dicht blijven zodat ze de juiste vluchtroute kiezen of juist open zijn zodat mensen veilig naar buiten kunnen gaan.
• Gewone deuren worden na een tijdje stroef en het kan moeite kosten om ze open te krijgen. Vooral wanneer je ook nog winddruk erop krijgt. Met een elektrische deur heb je dit probleem niet.

Automatische deuren zijn veel hygiënischer. Normale deuren worden dag in en dag uit door honderden mensen aangeraakt en dat kan nu gelukkig vermeden worden.
Een elektrische deuropener kan ook op gewone deuren toegepast worden, dus je hoeft niet meer geld uit te geven dan nodig is. Ben je geïnteresseerd? Deurplus kan je hierbij helpen. Ook zijn ze gespecialiseerd in andere vormen van toegangscontrole. Neem vandaag nog contact met ze op om de nodige informatie te krijgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.