Raam en Deur

Enkele eenvoudige tips om je keuken te pimpen

Het is heel eenvoudig en gemakkelijk om je keuken te pimpen

Kan je keuken wel en andere look gebruiken of heb je na het zien van de laatste nieuwe keukentrends inspiratie en leuke idee├źn op gedaan om je keuken te verfraaien? Dan is het tijd om je keuken wat op te pimpen. Wees niet bang je hoeft echt niet heel je keuken drastisch te gaan verbouwen. Met een paar simpele en eenvoudige tips krijgt je keuken een hele mooie andere en eigentijdse look.

Je keuken op pimpen verf de keukenkast deurtjes in een andere kleur en vervang de greepjes

Eenvoudig je keuken wat op pimpen doe je door je keukenkast deurtjes een andere kleurtje te geven. Verf ze in bijvoorbeeld een kleur die je tegenkomt bij de laatste nieuwe keukentrends. Eventueel kun je de greepjes van de keukenkasten ook nog vervangen. Heb je geen zin om met verf aan de slag te gaan? Dan kun je er ook voor kiezen om de deurtjes in zijn geheel te vervangen.

Een andere lamp en accessoires geven je keuken een heel andere look

Soms is een ding veranderen al genoeg om het geheel een heel ander aanzicht te geven. Door een andere lamp of een aantal accessoires te vervangen krijg het geheel al een heel andere uitstraling. Geef je keuken een andere sfeer door keukenaccessoires uit te zoeken in een heel andere kleur,vorm en stijl. Ook een poster of een schilderij voor aan de muur horen hierbij en geven hetzelfde effect. Het is heel eenvoudig en gemakkelijk om dit te veranderen maar het zorgt wel voor een prachtig eindresultaat

Verf een muur in een andere kleur

Niet alleen de keukenkastjes kun je van een likje verf voorzien ook kun je een muur van een andere kleur voorzien. Kies bijvoorbeeld voor krijtverf dat geeft het geheel een andere look en is daarnaast ook nog eens heel praktisch.

Leave a Reply

Your email address will not be published.