Raam en Deur

Bescherm je nieuwe witgoed en badkamer

We kennen het allemaal wel: je hebt net verbouwd en je belooft je vrouw om nu extra zuinig te zijn op haar mooie badkamer en wasmachine. Je maakt de afspraak om na elke wasbeurt het nodige onderhoud aan de wasmachine te plegen en ook het droogmaken van de badkamer kom je niet meer onderuit. We zien vaak dat mannen deze goede voornemens maximaal 7 dagen volhouden en dat de afspraken hierna weer helemaal in de soep lopen. Gelukkig heb ik in dit blog voor jullie de oplossing waarmee je vrouw of vriendin tevreden is en jij van die lastige klusjes af bent.

Een waterontharder kopen

De oplossing: een waterontharder kopen, want dit apparaat heeft namelijk zeer veel voordelen en verdient zichzelf op den duur weer terug. Een waterontharder verwijderd namelijk alle kalk uit het water waardoor je kunt genieten van de volgende voordelen:

  • Je hoeft de badkamer niet meer droog te maken en te ontkalken
  • Na het wassen van de auto hoef je deze niet meer af te zemen
  • Je koffiezetapparaat en wasmachine gaan een stuk langer mee
  • Je hebt minder zeep en schoonmaakmiddelen nodig

Bovenstaande klinkt misschien als een wonder, maar dat is het zeker niet. Steeds meer mensen horen van de voordelen van een waterontharder en besluiten om er eentje te kopen. Hier spelen veel fabrikanten op in: op dit moment tellen we in Nederland al meer dan 20 verschillende aanbieders. Lees hieronder waar je op moet letten bij de aanschaf van een waterontharder.

Goedkoop is duurkoop

Deze uitspraak gaat bij de aanschaf van een waterontharder volledig op. Aan het einde van de verbouwing is het budget vaak op en daardoor wordt er vaak uitgeweken naar een goedkopere variant. Dit is echter geen slim idee want het is belangrijk dat je kijkt naar het zoutverbruik van deze apparaten. Goedkopere waterontharders gebruiken over het algemeen meer zout waardoor je onder aan de streep vaak duurder uit bent. Er worden ook waterontharders aangeboden die werken op basis van een magneet. Ik raad je af om dit soort ontharders te kopen want de werking ervan wordt door meerdere specialisten in twijfel gebracht. Ik raad je aan om langs te gaan bij een specialist en om geen waterontharder onder de € 600,- aan te schaffen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.