Raam en Deur

Badkamertrends 2018

Een badkamer behoort tot één van de plekken in huis, waar mensen zich ontspannen. Van belang is daarom dat de badkamer rust en sfeer uitstraalt. Er zijn vele badkamertrends die hiervoor kunnen zorgen. Wil je dus je badkamer verbouwen volgens de laatste trend, volgen hier enkele badkamertrends die je kan volgen:

Natuur

Terwijl je ontspannend in bad ligt, waan je je midden in de jungle of een tropisch regenwoud. In deze badkamer werk je veel met organische en natuurlijke materialen, zoals hout, riet en steen. De wasbak uitgehouwen uit een brok steen, Helemaal de trend is een houten badkuip. Dit geeft een hele warme en authentieke sfeer aan je badkamer. Op een wand kan je fotobehang plakken van een jungle en werk ook met veel planten of boompjes. Planten brengen ook nog eens zuurstof en gaan schimmels en bacteriën tegen.

Blauw

Normaal is blauw een koele en afstandelijke kleur, maar niet als je werkt met veel verschillende kleuren blauw. Niet allen tegels, maar ook kastjes en de gootsteen maak je blauw. Er zijn gootstenen van natuursteen verkrijgbaar met een blauwe gloed. Gebruik in de gehele badkamer diverse kleuren blauw zoals diep blauw, koningsblauw of kobalt. Met een paar grijstinten in je badkamer breek je de blauwe kleuren en maak je een perfecte eenheid.

Marmer en koper

Bedek je badkamer volledig met marmer, de wanden en zelfs de badkuip kan je in marmer krijgen. Iedereen kent nog wel de ouderwetse koperen kranen. Deze komen helemaal terug. Een koperen gootsteenkraan en badkraan, afgewisseld met koperen badkamer accessoires. Een koperen prullenbak of een toilet rolhouder van koper, geven net de finishing touch aan de badkamer.

Moderne techniek in de badkamer

In moderne tijden ook in de badkamer gebruik maken van de nieuwste techniek? Zo kan je tegenwoordig al multifunctionele spiegels kopen. De spiegel heeft spiegelverwarming, zodat condens verleden tijd is. Tegelijkertijd kan de spiegel omgetoverd worden tot tv scherm voor als je lekker in bad ligt. Kranen met licht, zodat het water gekleurd is en je direct kan zien of het water warm of koud is. Met een lifestyle douche, kies je via touchscreen je eigen doucheprogramma inclusief de keuze voor muziek voor onder de douche.

Dus wil je nog een badkamer verbouwen? Dan kan je met deze tips helemaal meedoen met de nieuwste badkamertrends voor 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published.